Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din Romania

Proiectul îşi propune consolidarea capacităţii interne a Federaţiei pentru a răspunde mai bine nevoilor membrilor în realizarea obiectivelor lor în domeniul cooperare pentru dezvoltare, pentru a implementa iniţiative de monitorizare şi formulare de politici publice în domeniu prin întărirea capacităţii de advocacy FOND.

Principalele obiective şi activităţi includ:

  • consolidarea capacităţii instituţionale FOND la nivel strategic (elaborarea noii strategii a federaţiei) şi la nivel de membership (actualizarea serviciilor pentru membri),
  • creşterea vizibilităţii şi recunoaşterii autorităţii FOND în domeniu (elaborarea unui raport anual de monitorizare a politicii naţionale de cooperare pentru dezvoltare) 
  • întărirea capacităţii de advocacy a federaţiei.

Proiectul este implementat pe o perioadă de 26 de luni (martie 2014 – aprilie 2016) şi este finanţat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România (Componenta 5 – Dezvoltarea capacităţii ONG-urilor. Reţele şi coaliţii).

Autentificare intranet
> ti-ai uitat parola? click aici!

FOND

Website realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene si al Agentiei de Dezvoltare Austriece, prin proiectul european TRIALOG.