Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din Romania

Proiectul european este implementat pe o perioadă de trei ani (februarie 2013 – februarie 2016) de către platforma belgiană pentru dezvoltare CNCD-11.11.11 (Belgia) în parteneriat cu FOND (România) şi cu platformele similare: FoRS (Republica Cehă), AKU (Estonia), CRID (Franţa), HAND (Ungaria), Grupa Zagranica (Polonia), Platforma MRVO (Slovacia), SLOGA (Slovenia) şi reţeaua europenă Eurodad.

Acesta îşi propune promovarea principiului coerenţei politicilor pentru dezvoltare (PCD) la nivel naţional şi susţinerea activă a acestuia din partea decidenţilor politici, implicarea societăţii civile în aducerea acestui subiect pe agenda publică precum şi creşterea gradului de vizibilitate în mass-media pe acest subiect.

PCD este unul dintre cele mai importante principii europene promovate, fiind strâns legat şi de alte domenii precum migraţie, comerţ, mediu, agricultură, cercetare, transport, energie.

Printre activităţile derulate în cadrul acestui proiect se află: organizarea de traininguri tematice, rapoarte şi cercetări, schimburi de experienţă la nivel internaţional, sesiuni cu reprezentanţi instituţionali, realizarea de vizite de studiu de către jurnalişti în ţări în curs de dezvoltare.

Autentificare intranet
> ti-ai uitat parola? click aici!

FOND

Website realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene si al Agentiei de Dezvoltare Austriece, prin proiectul european TRIALOG.