Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din Romania

În perioada octombrie 2012 - septembrie 2015, FOND a fost partener în cadrul proiectului europen TRIALOG V: “Strenghthening CSOs in EU12/AC for active engagement in Global Development” finanţat de Comisia Europeană, în cadrul programului tematic “Actori non-statali şi autorităţi locale” (componenta de Educatie pentru dezvoltare). 

În cadrul acestuia, în România a fost implementat anual un plan pentru dezvoltarea capacităţii membrilor, facilitând astfel schimburile tematice între membrii FOND şi dezvoltarea de parteneriate.

Principalele activităţi organizate în România includ: organizarea de ateliere tematice şi training-uri pentru membri, policy brief-uri pe teme de actualitate la nivel european, participarea la târguri europene de parteneriate şi la vizite de studiu la Bruxelles.

Partenerii în acest proiect includ platformele naţionale, similare FOND, din următoarele state: Bulgaria, Cipru, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Slovacia, Slovenia, Croaţia.

Autentificare intranet
> ti-ai uitat parola? click aici!

FOND

Website realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene si al Agentiei de Dezvoltare Austriece, prin proiectul european TRIALOG.